Evoluam să te poți baza pe noi.                                         

De ce noi?

Pentru că noi căutam și tratăm cauza, nu doar efectul!

Ce facem?

Programe, proiecte și acțiuni tematice  care să contribuie la formarea unei mentalități colective mai favorabile vieții în bunăstare.

Ce ne propunem?

Evoluție sustenabilă cu responsabilitate pentru oameni și comunități: educație continuă, implicare civică și antreprenoriat. 


Cum poți să te implici ?

Redirecționează din impozitul pe venit – persoane fizice

Aveți posibilitatea să vă implicați și să decideți modul cum vor fi utilizați o parte din banii pe care îi achitați ca impozit pe venit către stat! Redirecționează – Donează de la stat pentru tine!


Sponsorizează prin bancă: periodic prin direct debit 

Dacă îți pasă ce se întâmplă în jurul tău, atunci lucrurile vor deveni mai bune pentru tine. Implicarea TA va face diferența pe termen lung. Atunci când statul nu face față anumitor îndatoriri, putem rezolva noi!


Redirecționează 20%  din impozitul pe profit sau venit-micro

Aveți posibilitatea să vă implicați și să decideți modul cum vor fi utilizați o parte din banii pe care îi achitați ca impozit pe profit sau venit-microintreprindere către stat! Redirecționează – Donează de la stat pentru tine!


Sponsorizează proiectele noastre! Fii partenerul nostru!

Compania ta plătește impozite și taxe către stat. Te-ai intrebat cum ar fi ca tu să decizi unde vor ajunge acești bani și ce ți-ai dori tu să se facă cu ei? Cum ar fi dacă tu hotărăști unde, ce și cum…?Acum poți…


 Fii colaborator voluntar pentru noi!

Oferă din timpul și entuziasmul tău pentru a te implica și contribui. În ciuda a ceea ce cred multe persoane, voluntariatul nu este „muncă pe gratis”. Din contră, beneficiile pentru voluntar sunt nenumărate. Voluntariatul este un mod de a-ți face prieteni noi, de a ajuta la corectarea unor probleme sau neajunsuri sociale și de a evolua ca individ.Implică-te și Sponsorizează!

Denumire ONG: Asociatia DAREVO

Cod de identificare fiscală: 42247570

BIC / SWIFT: BRELROBUXXX

Banca LIBRA BANK

Conturi IBAN pentru sponsorizari:

LEI: in funcție de sponsorizare (detalii mai jos)
EUR: RO18 BREL 0002 0021 6265 0205
USD: RO07 BREL 0002 0021 6265 0306
GBP: RO93 BREL 0002 0021 6265 0407

Dacă aveți nevoie de alte informații despre această modalitate de implicare, ne puteți contacta la: contact.darevo@gmail.com  sau telefon 0758.55.55.78 sau Click Aici!


FINANȚEAZĂ UN PROGRAM SECTORIAL CONTINUU 


PCS01 -Educatie responsabilă pentru evoluție sustenabilă

IBAN LEI: RO13 BREL 0002 0021 6265 0101 (scrieti codul PSC01 la explicatii)

PSC0101 – Formarea și perfecționare continuă și responsabilă a membrilor, simpatizanților și invitaților DAREVO
PSC0102 – Dezvoltarea capacității educaționale continue, alternative și nonformale de tip Long Life E-learning
PSC0103 – Identificarea nevoilor de formare, perfecționare și conștientizare a comunităților în scopul dezvoltării de proiecte pentru educație responsabilă


PSC02 – Implicare și Participare Civică pentru Soluții de Auto-Ajutor

IBAN LEI: RO83 BREL 0002 0021 6265 0102 (scrieti codul PSC02 la explicatii)

PSC0201 – Creșterea capacității oamenilor de a identifica și formula soluții  la provocările din comunitățile lor și promovarea acestora pentru politici publice alternative: („112 Prim-Ajutor pentru Soluția Ta!”)


PSC03 – HUB – Comunitate de Inovare  – Antreprenoriat responsabil și transfer de experiență

IBAN LEI: RO56 BREL 0002 0021 6265 0103 (scrieti codul PSC03 la explicatii)

PSC0301 – Creșterea capacității comunităților, antreprenorilor și altor entități pentru atragerea de fonduri de finanțare pentru proiecte sustenabile
PSC0302 – Dezvoltarea unui HUB inovativ ca ecosistem antreprenorial sustenabil și competitiv


FINANȚEAZĂ UN PROIECT sau ACȚIUNE TEMATICĂ  

Organizația noastră derulează servicii diverse de asistență în sprijinul oamenilor, familiilor acestora cât și a comunității din care ei fac parte. Ajutorul TĂU poate fi semnificativ prin finanțarea unui segment al activității.

Putem concepe împreună un proiect sau să dezvoltăm unul existent, sau propune proiectul tău! Hai să dezvoltăm împreună lucruri utile! Hai să ne cunoaștem…

Dacă aveți nevoie de alte informații despre această modalitate de implicare, ne puteți contacta la: contact.darevo@gmail.com  sau telefon 0758.55.55.78 sau Click Aici! Contribuția ta contează!


Sari la bara de unelte