SCOP

Principalul scop și obiectiv sunt creearea în jurul Asociației, a Comunității DAREVO, ai căror membrii să sprijine prin implicare activă implementarea obiectivelor și activităților generale și sectoriale. Comunitatea are rolul de a crea cadrul și contextul în care membrii săi să îndrăznească să evolueze și să contribuie la creșterea bunăstării și mentalității colective în scopul creării de comunități sustenabile. Activitățile Comunității sunt concepute special să formeze membrilor o mentalitate favorabilă bunăstării și evoluției, trasate de principalele efecte și rezultate asupra comunităților pe care ni le propunem:

  • STANDARD și BUNE PRACTICI pentru BUNĂSTARE
  • DEZVOLTAREA REȚELEI COMUNITARE
  • TRANSFER DE ÎNCREDERE ȘI ONESTITATE

 

STRATEGIE

Strategia Asociației și Comunității DAREVO este de a deveni o rețea evolutivă de specialiști și comunități, oameni care sprijină și cultivă transferul de încredere, onestitate și experiențe între membrii și care organizează activități integrate pentru CREȘTEREA SUSTENABILĂ A COMUNITĂȚILOR și EVOLUȚIA PERSONALĂ ȘI PROFESIONALĂ A OMULUI, ca nucleu și parte integrantă a comunităților. Esența Comunității DAREVO este conexiunea reală dintre membri, în scopul ajutorului reciproc, al folosirii sinergiilor, cunoștințelor și resurselor pentru maximizarea rezultatelor. Ne propunem prin DAREVO să creăm un mediu de creștere și evoluție al indivizilor și comunităților din care aceștia fac parte, bazat pe contributivitate.

Strategia noastră este inovativă și se bazează pe crearea unei rețele care să funcționeze în baza unor reguli și a unor proceduri operaționale de lucru conforme cu normele internaționale, dar adaptate aplicării practice. Pentru realizarea scopului și obiectivelor utilizăm mecanisme și tehnici de lucru avansate, care să ne introducă în lumea proiectelor  dar care sunt adaptate la limbajul și realitatea locală unde se implementează.

Conceptul DAREVO oferă idei și soluții, informații și suport, oameni de calitate în jur pentru exersarea comunicării și relaționării, specialiști din diverse domenii de activitate care vă pot pune la dispoziție expertiza lor, pe scurt: un mediu evolutiv în care puteți crește – restul depinde de voi.

Ne propunem să fim o interfață între nevoi și soluții la nevoi, să formulăm idei și proiecte sustenabile și să influențăm favorabil și cu folos comunitățile noastre. 

 

Contribuția și implicarea ta contează!

 

Dacă aveți o situație pe care vă doriți să o îmbunătățiți în comunitatea din care faceți parte, completați                      Formularul F112- Prim-ajutor pentru soluția ta! sau contactați-ne pe e-mail contact.darevo@gmail.com, telefon 0758.55.55.78 sau aici!

Dacă doriți să propuneți sau să organizați o acțiune pentru  comunitatea din care faceți parte, completați                      Formularul F107-Propunere Acțiune Tematică sau contactați-ne pe e-mail contact.darevo@gmail.com, telefon 0758.55.55.78 sau aici!

Dacă vă propuneți să aveți o colaborare/un parteneriat cu Asociația și Comunitatea DAREVO, completați                      Formularul F105-Propune Colaborare/Parteneriat sau contactați-ne pe e-mail contact.darevo@gmail.com, telefon 0758.55.55.78 sau aici!

Sari la bara de unelte