Poți face ce depinde de tine! Uniți, ne ajutăm reciproc, evoluăm.Vino alături de noi! Avem credința ca suntem o comunitate ce oferim si solicităm incredere și onestitate…

  • De ce noi? Pentru că noi identificăm, analizăm și tratăm cauza, nu doar efectul. Oferim sprijin pentru evoluție sustenabilă. Cautăm soluții, nu doar justificări.
  • Ce facem? Creăm si implementăm Bune Practici Sustenabile pentru Bunăstare. Programe și acțiuni tematice care să contribuie la formarea unei mentalități colective favorabile vieții în bunăstare.
  • Ce ne propunem? Evoluție sustenabilă pentru tine și comunitate prin: educație continuă si responsabilă, implicare civică – solutii de auto-ajutor și antreprenoriat responsabil și sustenabil. 

Cum poți contribui mai exact?

Pe scurt, cum poți susține comunitatea: poți fi un agent al schimbării, poți avea o activitate plăcută și care contează, putem să ne ajutăm reciproc având in jur oameni și specialiști implicați, poți participa la crearea de bune practici.  

  • Poți promova obiectivele si valorile noastre: Împărtășește celor din mediul tău social: ”spiritul DAREVO”!
  • Poți fi voluntar fundraising– Îndrumi pe cei din jur sa redirecționeze legal către asociație o parte din impozitul deja achitat catre stat:
  •   PERSOANE FIZICE: Redirecționează ca persoană fizică până la 3,5% din impozitul pe venit Formularul 230.
  •   PERSOANE JURIDICE: Redirecționează ca persoană juridică 20% din impozitul pe profit sau venit-microîntreprindere
  • Poți realiza donații/sponsorizari periodice – direct debit sau ocazionale prin bancă: online-direct de pe site sau la ghișeul băncii.
  • Poți să te implici activ direct – personal la activitățile comunității sau prin transfer de experiență și ajutor reciproc intre membrii si comunitățile afiliate. Poți avea noi prieteni, parteneri și să contribui cu soluții. Devino membru contribuitor – poți să te inregistrezi gratuit pe site.
  • Poți să te implici activ indirect – contribui cu resurse personale, ale companiei sau ale colaboratorilor/ cunoștiințelor la activitățile comunității sau prin transfer de experiență și ajutor reciproc intre membrii si comunitățile afiliate. Devino membru contribuitor – poți să te inregistrezi gratuit pe site.

Cum poate ajuta oricine? Simplu.

Poți ajuta acțiunile noastre în care crezi, cu minim de efort, chiar dacă nu ești încă membru al comunității sau simpatizant – abonat site.  

Redirecționați catre asociație o parte din impozitul pe venit datorat statului, de către persoanele fizice si juridice. Oricum tu și cunoscuții tăi plătiți anual catre stat acești bani. Acum poti alege să susții ideile si proiectele tale care aduc valoare adăugată ție și comunitații tale!

Promovați obiectivele si valorile noastre în rețeaua ta socială fizică și online pentru a convinge pe cât mai mulți din jurul tău să susțină proiectele comunități. Vorbeste despre ”spiritul DAREVO”. Curând vei vedea rezultate. Înregistrează-te gratuit – cont abonat/ simpatizant: Abonează-te la noutăți!

Contribuie simplu, cu efort minim la schimbarea unei realități „așa cum este” cu o realitate „cum ar trebui” să fie. Completați gratuit si confidențial formularele din secțiunea: PROPUNE SOLUȚIE, PARTENERIAT SAU ACȚIUNE TEMATICĂ !


Cine poate fii membru?

Orice om onest si de incredere indiferent de credintă, sex, rasa sau orientări politice, căreia îi pasă de problemele comunității în care trăiește și își dorește să evolueze.În special cei care nu așteaptă ca rezolvarea problemelor să vină doar de la autorități sau de altundeva.Atât timp cât există voinţă şi entuziasm, orice om poate să aducă o contribuţie comunitatii. Statutul de membru contribuitor al comunității este atribuit cu avizul Comitetului de Coordonare, cu votul majorității simple. 

Ce interes aș avea sa fiu membru?

Ca membru al comunitati NU „muncești pe gratis”. Din contră, beneficiile pot fi nenumărate.

Partea frumoasă este că prin această activitate poți să faci parte dintr-o rețea de oameni implicați care se ajută reciproc. Te asiguri personal că oamenii din comunitatea ta se așează pe un făgaș mai bun dar in același timp investești și în tine, deoarece poti sa acumulezi o serie de competențe care te ajută în viață.  „Nu am timp” = „Nu este o prioritate pentru mine”. Esti sigur ca timpul tău nu este ocupat cu activitati mai puțin importante pentru tine? Timpul și experiența acumulată sunt cele mai preţioase resurse.Timpul este o constantă, experiența se dobândește prin acțiuni utile alături de oameni cu experiență.Comunitatea  din jurul tău și implicarea ta va face diferența pe termen lung, este calea sigură spre evoluție.Cum? Hai sa vedem… 

1Unul dintre cele mai bune moduri de a cunoaşte persoane noi şi de a crea o relaţie de prietenie este prin transfer de incredere cu onestitate. Vei cunoaşte persoane care au aceleaşi interese, care sunt alături de tine pentru cauze comune, cu care te vei putea ajuta reciproc. Vei evolua ca individ, să-ți depăşeşti limitele şi să îţi extinzi competențele.

6Indiferent de experiența ta, poți invața lucruri noi, poți avea acces la cunoaștere si vei fi susținut de ceilalti membrii ai comunitatii. Contează sa ai oameni cu experiență alături de tine. Impreună contribuim la corectarea unor situații care ne afectează. Asta ne face mai responsabili, ne învaţă cum să lucrăm în echipă mai productiv, să comunicăm deschis și asertiv. Modul de relaționare mai bun cu oamenii este o competenţa care te va ajuta mult în viață, mai ales la evitarea sau soluţionarea conflictelor. 

2Nimic nu se compară cu sentimentul  că ai contribuit la bunastarea comunitatii din care faci parte sau că ai ajutat nişte persoane sa evolueze. Adică contribui cu adevărat, pentru ceva care contează, iar asta te poate face mai implinit,  îţi dă un sentiment al apartenenţei şi te face mai încrezător în forţele proprii. Stările şi emoţiile noastre pot fi percepute pozitiv.

3Este uşor să trăieşti într-o bulă, deconectat de ce se întâmplă în jur, însă mai devreme sau mai târziu ne vom lovi de părţile lumii in care traim, pe care nu suntem dispuși sa le acceptăm. Şi nu putem aştepta ca lumea să trăiască in realitatea noastră. Descoperim punctele vulnerabile şi le fortificăm.Tot ce afectează comunitatea ca întreg ne va afecta curand și pe noi.Prin conștientizare putem accepta și intelege, realitatea obiectivă din jurul nostru.

4Poți alege să te implici și să contribui la schimbarea în mai bine pe care ți-o dorești, să fii un „investitor în bunăstare” – un agent de schimbare, alaturi de oamenii din jurul tău. Nu putem să avem pretenţia ca lucrurile să se rezolve de la sine sau ca autorităţile să fie atât de eficiente încât să rezolve toate problemele lumii fără ajutor. Singurul mod de a te asigura că se lucrează la soluţii pentru cauza care te preocupă este să îţi sufleci mânecile şi să te implici personal, acum ai ocazia să fi o parte a unui mecanism care contează. Pe termen lung, tu, familia ta, prietenii tai, oamenii din jur, vor fi, direct sau indirect, beneficiarii schimbărilor datorate implicării tale.Nimic nu este impotriva ta, totul este pentru tine, dacă vezi cum.

De ce să redirecționăm?

REDIRECȚIONEAZĂ: „… de la stat pentru tine si comunitatea ta!” Aveți posibilitatea să vă implicați și să decideți modul cum vor fi utilizați o parte din banii achitați deja către stat ca impozit pe parcursul anului trecut…

Redirecționarea nu presupune eforturi semnificative, în afară de completarea unui formular și depunerea acestuiala administrația financiară unde aveți domiciliul fiscal (direct sau prin poștă) sau chiar online aici pe site.

  • Contribuția este anonimă, ceea ce înseamnă că administrația financiară nu are dreptul de a face public numele contribuabilului, veniturile dumneavoastra fiind oricum cunoscute de administrația unde aveti domiciliu fiscal.
  • Vă vom ține la curent în permanență cu informații despre proiectele noastre, daca va abonați la acest site.   
  • Dacă nu redirecționați aceste fonduri, vor rămâne în bugetul statului care îi va cheltui cum consideră, ca și până acum…

Cum redirectionez ca persoană fizica sau juridică?

Redirecționează ca persoană fizica până la 3,5% din impozitul pe venit PLATIT LA STAT:

  • Redirecționarea impozitului pe venit se poate face doar catre organizațiile care sunt inscrise în Registrul entităților/unităților de cult pentru care se acordă deduceri fiscale. Asociația Darevo este inscrisă conform Decizie nr. 311108/03.03.2020.
  • Dacă ai avut venituri din salariu și pensie, sau din alte activități pentru care NU ai obligația să depui Declarația Unică.

Descarcă și Completează CERERE  REDIRECTIONARE (F230)*pentru a completa online trebuie să ai aplicația Adobe Reader descarcată
*consultă tutorialele video dacă ai nevoie de ajutor: Aici cum completezi: SmartPhone  I  Laptop/desktop

 
  • Dacă ai realizat alte venituri, decât cele din salariu sau pensie, din alte activități independente/agricole, drepturi de proprietate intelectuală și cedarea folosinței bunurilor (inclusiv chirii imobile), și ai obligația să depui anual declarația unică. 

Descarcă DECLARAȚIA UNICĂ (212) privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice (OPANAF 14/2021).Declarație conform site ANAF.ro

 

DESCARCĂ si COMPLETEAZĂ – formularul cu majuscule. Nu este necesară specificarea sumei (instituția fiscală o va calcula și o va vira conform legii) și nici atașarea Fișei Fiscale sau a Cuponului de pensie. Datele Asociației Darevo sunt precompletate sau indicate mai jos. Formularele au și instructiuni de completare (daca crezi că este cazul):              Instructiuni completare cerere redirectionare (F230).


  • Daca ai deja un Formular 230, datele nesesare completării sunt:
  • ASOCIAȚIA DAREVO
    Cod de identificare fiscală: 42247570
    IBAN: RO40 BREL 0002 0021 6265 0100

Cum pot completa și trimite online? 

– Descarcă formularul de mai sus
– Completează câmpurile editable 
– Semnează folosind semnătura olografă
– Poți să-l trimiți pe adresa contact.darevo@gmail.com

    Cum semnez?

      1. Trebuie să ai aplicația Adobe Reader descărcată
      2. Apeși Editare – marcat cu semnul grafic al unui pix – și alegi Fill & Sign.
      3. După, caută pictograma unui stilou. Apeși pe ea și începi să semnezi în câmpul din stânga jos, la „Semnătură Contribuabil”
      4. Apoi apeși Done și Gata. Semnătura va fi salvată.

Vestea bună e că poți fie să desenezi semnătura cu mouse-ul, fie să încarci imaginea cu ea. Ca să încarci imaginea e simplu: semnezi o foaie albă, faci poză, decupezi cât să fie doar semnătura și o încarci în câmpul menționat mai sus.

icon-trimite.pngTRIMITE formularul completat online sau printat/scanat direct în format electronic, până la data de 25 mai 2021, direct către noi, la adresa contact.darevo@gmail.com,urmând ca noi să le trimitem spre ANAF (Conform ordin ANAF nr.936/2020, publicat in M.Of. nr.325/2020.) sau poți să-l incarci direct aici.

Cum mai poți trimite:

Formularul completat, trebuie depus pâna la data de 25 mai (data poștei) la Administrația Financiară de care aparții. Ai la dispoziție următoarele modalități de trimitere:

  • îl trimiți la noi pe email, depunem noi pentru tine 🙂
  • prin poștă, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire;
  • îl depui direct la registratura administrației financiare de care aparții (aici ai lista administrațiilor);
  • folosești serviciul online ANAF, Spatiul Privat Virtual, disponibil aici.
  •  

ÎNTREBĂRI FRECVENTE:


Până când mai pot trimite formularul? Doar până pe 25 mai 2021.


Pot face totul online?
Daa! Chiar recomandăm în contextul pandemiei să evitați deplasările și să trimiteți formularul scanat, către noi pe email.


L-am descărcat, ce trebuie să completez?
E nevoie să completezi de mână, cu majuscule, secțiunea I care conține datele tale de identificare și să semnezi la Semnătura contribuabilului. Gata! Vei vedea că sunt deja completate anul și datele Asociației DAREVO.


Care este Administrația Financiară de care aparțin?
Administrația Financiară de care aparții este cea din localitatea de domiciliu trecută în cartea de identitate. Iată aici o listă cu adresele administrațiilor financiare.


Am nevoie de vreun document de la locul de muncă?
Nu. Nu este nevoie să atașezi nimic, nici Fișa Fiscală si nici Cuponul, iar suma redirecționată va fi calculată și completată de către inspectorul fiscal. Nu este obligatorie menționarea sumei pe formular.


Aceasta este o donație?
Nu. Este alegerea ta despre cum să fie folosiți o parte din banii pe care i-ai virat deja statului, ca impozit pe veniturile obținute anul trecut. În cazul în care nu alegi să susții o cauză anume, întreaga sumă va rămâne la bugetul de stat utilizați ca si pana acum…


De ce 3,5%?
Din 2020 toate organizațiile nonprofit pot primi până la 3,5% din impozitul pe venit.
Înregistrarea Asociației DAREVO poate fi verificată accesând acest link pe situl ANAF și introducând codul fiscal 42247570.


Pot cere ajutorul angajatorului meu să redistribui?

Pentru anul fiscal trecut, poți alege de acum să redirecționezi până la 3,5% din impozitul pe venit prin intermediul companiei tale, cu o cerere (aici model precompletat parțial) adresată departamentul economic/resurse umane.

Decizia de a redirecționa prin intermediul companiei tale îți aparține, iar compania te poate susține să-ți ofere detaliile necesare și să te sprijine în acest sens. În cererea adresată departamentului său financiar/resurse umane, poți alege perioada de redirecționare, de maxim doi ani fiscali consecutivi.


Ce vom face cu banii de la tine?

Toate fondurile strânse prin campania de redirecționare vor fi folosite pentru derularea programelor, proiectelor si actiunilor tematice, conforme cu obiectivele asociației. Sprijinim oamenii și comunitatile să evolueze, iar persoanele defavorizate sa se ajute singuri…sa devina independenți! Vă ținem la curent…urmariti darevo.org sau va puteți abona la site pentru a primii gratuit pe email știri si noutăți.> Este legal sa redirectionez ? Da, sigur!

Legea 571/2003 privind Codul Fiscal și OPANAF nr. 147/2020 si 614/03.2020 permite contribuabililor persoane fizice să direcționeze până la 3,5% din impozitul pe venit către o entitate non-profit (ONG).Prin Legea nr. 30/2019 au fost modificate dispozițiile privind direcționarea de către persoanele fizice a unei sume din impozitul anual pe venit pentru susținerea entităților nonprofit/unităților de cult sau pentru acordarea de burse private. Modificările legislative au vizat, în principal, următoarele aspecte:

  • posibilitatea virării sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul anual pe venit către entităţile nonprofit care figurează în Registrul entităţilor pentru care se acordă deduceri fiscale. Asociatia DAREVO este insrisa in registru conform Deciziei nr. 311108/03.03.2020.
  • posibilitatea exercitării opțiunii privind virarea sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul pe venitul datorat pentru aceiaşi beneficiari pentru o perioadă de cel mult 2 ani.
  • exercitarea opțiunii privind susținerea entităților nonprofit, prin formularul 230, și pentru următoarele categorii de venituri:
    – angajații entităților de stat și private,
    – pensionarii cu pensia de minim 2.000 lei,
    – persoanele fizice care au obținut venituri din cedarea folosinței bunurilor (închirieri), pentru care venitul net se determină pe baza cotelor forfetare de cheltuieli sau pe baza normelor de venit,
    – venituri din activităţi independente/activități agricole, impuse pe bază de normă de venit,
    – venituri din activităţi independente realizate în baza contractelor de activitate sportivă, pentru care impozitul se reține la sursă,
    – venituri din drepturi de proprietate intelectuală, altele decât pentru care venitul se determină în sistem real.
  • Redirecționează ca persoana juridică 20% din impozitul pe profit sau venit-microîntreprindere PLATIT LA STAT, conform legii și/sau
  • DEVINO PARTENER al unui proiect de interes comun, alege să ne fie partener, susținând astfel programele derulate în beneficiul tău și al comunității tale, fără ca acest suport să reprezinte o cheltuială suplimentară pentru compania ta, dimpotrivă reprezinta beneficii.

Cultivăm încredere și onestitate, facem legături între idei, nevoi și interese comune, concepem parteneriate intre oameni si entități, în general, între cei care împărtășesc viziunea noastră de a contribui la evoluția oamenilor și comunităților, spre o mentalitate pozitivă și bunăstare pentru viitorul nostru.Parteneriatele și recomandările responsabile construiesc viitorul! Contribuția este deductibilă din impozitul pe profit sau venit-microîntreprindere, dacă se încadrează în limitele legii și dacă se face până la sfârșitul anului sau trimestrial, pe baza unui contract de sponsorizare.care poate fi descarcat in format editabil.

Descarca Contract de sponsorizare/donație

  • Denumire ONG: Asociația DAREVO
  • Cod de identificare fiscală: 42247570
  • Registrul Special al Judecătoriei Sector 1, dosarul nr. 33335/299/17.12.2019
  • Registrul entităților/unităților de cult pentru care se acordă deduceri fiscale conform Deciziei nr. 311108/03.03.2020
  • Cont IBAN: în funcție de programul susținut : PSC01/PSC02/PSC03

Împreună cu membrii și partenerii noștri, dezvoltăm programe integrate ce sunt menite să protejeze, promoveze și să dezvolte drepturile și bunăstarea oamenilor, specialiștilor si antreprenorilor, precum și să intervină în situațiile cu care ei, familiile și comunitățile acestora se confruntă.

Potrivit Codului Fiscal, puteți sponsoriza Asociația DAREVO, înregistrată în Registrul entităților/unităților de cult pentru care se acordă reduceri fiscale, conform Legii nr. 32/1994, cu modificările și completările ulterioare, atât în situația în care reprezentați o societate comercială care plătește impozit pe profit, cât și în situația în care reprezentați o microîntreprindere, dacă o faceți până la 31 decembrie 2020 sau chiar la sfarsitul fiecarui trimestru în baza unui contract de sponsorizare, astfel:

» Dacă sunteți societate comercială care plătește impozit pe profit, sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe profit datorat la nivelul valorii minime dintre următoarele: 0,75% din cifra de afaceri, respectiv 20% din impozitul pe profit datorat.

» Dacă sunteți microîntreprindere, puteți sponsoriza Organizația Salvați Copiii, potrivit legii. Sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe venit datorat pentru trimestrul IV, până la nivelul valorii reprezentând 20% din impozitul pe venit datorat pentru acest trimestru. Vă rugăm să ne aveți în vedere și în trimestrele următoare.

Vă stăm la dispoziție cu informații suplimentare despre procedura de direcționare a 20% din impozitul pe profit.Intră in contact cu noi! 

Pe lângă sprijinul financiar oferit prin sponsorizări, entitațile private si publice se pot implica și prin alte metode: donații în produse sau servicii, expertiza specialiștilor, implicarea angajaților, acces la canalele de distribuție, locațiile sau echipamentele companiei sau alte resurse disponibile.

Campania [CERERE
PRIVIND DESTINAŢIA SUMEI REPREZENTÂND
PÂNĂ LA 3,5 % DIN IMPOZITUL ANUAL DATORAT]
 din impozitul pe venit este un mecanism simplu și la îndemâna oricărui contribuabil care în anul precedent a înregistrat venituri impozabile, desfășurându-se în perioada ianuarie-mai a fiecărui an.

Puteți alege să ne susțineți, prin intermediul acestei facilități fiscale, prin informarea angajaților și partenerilor dumneavoastră în privința redirecționării a maxim 3,5% din impozitul pe venit către  Asociatia DAREVO.

Vă punem la dispoziție (model cerere redirecționare  precompletată parțial) prin care puteți să-i sprijiniti pe angajați să redirecționeze prin intermediul departamentului financiar contabil al companiei.Compartimentul contabilitate poate realiza redirecționarea impozitului pe venit la cererea și in numele angajatului.

Există nenumărate căi prin care puteți fii alături de organizația noastră. Fie că este vorba de o provocare sportivă, o petrecere pentru angajați, o zi de naștere sau orice tip de eveniment care poate fi pus sub semnul carității și al responsabilității sociale, este la fel de important pentru cauza noastră. Împreună cu echipa și Comunitatea DAREVO puteți organiza diverse evenimente de strângere de fonduri care să fie în beneficiul oamenilor pentru proiecte și acțiuni punctuale și care pot aduce un plus de valoare atât pentru companie cât și pentru angajații companiei.

Completeaza:F107-Propunere Acțiune Tematică

Puteți dona o parte din încasările pe care le realizați într-o anumită perioadă sau pentru un produs anume al companiei în favoarea unei cauze promovate de noi (cause related marketing). Spre exemplu, comercializarea unui produs inscripționat cu un mesaj de solidaritate în beneficiul comunității și acțiunilor noastre tematice generează fonduri, aduce vizibilitate pe scară largă a cauzei, dar în același timp impulsionează vânzările, face diferențierea față de concurență și creează o legătură profundă și memorabilă între brand-ul dumneavoastră și consumatori.

Completeaza:F107-Propunere Acțiune Tematică

SPONSORIZEAZĂ/DONEAZĂ PRIN BANCĂ: periodic sau ocazional

Implică-te și Sponsorizează! Donează prin bancă periodic sau ocazional! Poți contribui pentru a susține activitățile comunității noastre, indiferent de suma. Contribuția ta lunară poate face diferența pe termen lung.

Donațiile prin Debit Direct – lunare, sunt o formă de donație repetitivă și constantă, prin care donatorul se angajează să plătească lunar o sumă fixă, prin debitarea automată a contului, la o dată prestabilită, pe o perioadă de timp, cu posibilitatea de a fi întreruptă oricând, la solicitarea acestuia.Donațiile/sponsorizările prin Direct Debit sunt posibile pentru orice persoane fizice și juridice care dețin un cont curent la una din bancile din Romania. Acest tip de donație se realizează prin completarea unui Mandat de Debitare Directă și a unui Contract de Sponsorizare. Procedura este foarte simplă deoarece completarea se face în prezența unui angajat al bancii sau online.

Pentru noi, această metodă are avantajul major pentru că oferă stabilitate unui program: din multe sume mici primite de la mai mulți donatori sau sponsori constanți putem realiza proiecte pe termen lung.

Donează lunar prin direct debit : la banca sau direct de pe site!

Descarcă Contract de sponsorizare/donație


FINANȚEAZĂ UN PROGRAM SECTORIAL CONTINUU


Susține proiectele noastre! Fii alături de comunitatea noastră! Putem concepe împreună un proiect sau să dezvoltăm unul existent! Hai să dezvoltăm împreună lucruri utile! Hai să ne cunoaștem…Ne propunem să fim o interfață între nevoi și soluții la nevoi, să formulăm idei și proiecte sustenabile și să influențăm favorabil și cu folos comunitățile.

  • Denumire ONG: Asociatia DAREVO
  • Cod de identificare fiscală: 42247570
  • Registrul Special al Judecătoriei Sector1, Bucuresti, nr. 33335/299/17.12.2019
  • Registrul entităților/unităților de cult pentru care se acordă deduceri fiscale conform Deciziei nr. 311108/03.03.2020
  • Cont IBAN LEI: Conform Program Sectorial Continuu susținut: PSC01/PSC02/PSC03

  • PSC 01 : RO73 BTRL RONC RT05 4640 0701  

Educatie responsabilă pentru evoluție sustenabilă

-Formarea și perfecționare continuă și responsabilă a membrilor comunitatii;

-Dezvoltarea capacității educaționale continue, alternative și nonformale de tip Long Life E-learning 

-Identificarea nevoilor de formare, perfecționare și conștientizare a comunităților în scopul dezvoltării de proiecte pentru educație responsabilă si sustenabila


Implicare  Civică și Soluții de Auto-Ajutor

 – Creșterea capacității oamenilor de a identifica, analiza și formula soluții la provocări, precum și promovarea sau integrarea acestora în strategii și politici publice alternative: („112 Prim-Ajutor pentru Soluția Ta!”)


Antreprenoriat responsabil și sustenabil

– Creșterea capacității comunităților, antreprenorilor și altor entități pentru atragerea de fonduri de finanțarea proiectelor sustenabile;
– Dezvoltarea unei comunitați de oameni și specialiști cu inițiativă pentru crearea si dezvoltarea unui ecosistem antreprenorial inovativ, responsabil și sustenabil;

  • RO89 BTRL RONC RT05 4640 0704

Pentru susținerea cheltuielilor generale de dezvoltare ale Comunității DAREVO, puteți utiliza pentru donații/ sponsorizări:

  • Banca Transilvania, BIC/SWIFT: BTRLRO22

CONTURI DESCHISE IN ALTE MONEDE:

  • EUR : RO18 BREL 0002 0021 6265 0205
  • USD : RO07 BREL 0002 0021 6265 0306
  • GBP : RO93 BREL 0002 0021 6265 0407
  • (va rugăm să specificati Programul Sectorial Continuu finanțat)
  • Banca LIBRA BANK, BIC/SWIFT: BRELROBUXXX

PROPUNE SOLUȚIE, PARTENERIAT SAU ACȚIUNE TEMATICĂ!

Comunitatea noastră derulează diverse activitati de asistență în sprijinul oamenilor, familiilor acestora cât și a comunității din care ei fac parte. Ajutorul tău poate fi semnificativ prin finanțarea unui segment al activității.Contribuiți la proiectele în care credeți!Putem concepe împreună un proiect sau să dezvoltăm unul existent! Hai să dezvoltăm împreună lucruri utile! Hai să ne cunoaștem…

Auto-ajutor pentru nevoia, idea și soluția TA!

Completați formularele de mai jos pentru a vă implica alaturi de noi! Contribuția și implicarea voastră contează, indiferent dacă sunteți sau nu membru al comunității DAREVO! Primul pas  pentru ideea, nevoia și soluția ta este să le impărtășești cu noi!     

Ajută-ne să te ajutăm! Poți să completezi formulare tematice care sunt garantat confidențiale și exclus să fie utilizate public. Păstrăm ideile, judecăm situația, nu oamenii !

Contribuie simplu, cu efort minim, gratuit la schimbarea unei realități „așa cum este” cu o realitate „cum ar trebui să fie”.

Completați și trimiteți formularele!

Dacă cunoașteți o situație pe care vă doriți să o îmbunătățiți/ schimbațiF112- Prim-ajutor pentru Soluția TA! 

Dacă aveți o propunere sau idee de acțiune tematică concretă pentru noiF107-Propunere Acțiune Tematică

Dacă doriți un parteneriat sau colaborare alături de comunitatea DAREVOF105-Propune Colaborare/Parteneriat! 

Contact:Tel:+40.0758.55.55.78 sau Click aici: Intra in contact cu noi!

  •  

 

Completarea formularului F112- Prim-ajutor pentru soluția ta! este primul pas pe care îl poți face pentru a ne transmite o situație existentă și cum vezi imbunătățirea/ schimbarea acestei situații, pentru a devenii cum ai vrea tu sa fie!

Ajută-ne să te ajutăm! Soluții pentru Auto-Ajutor! Este simplu, confidențial și vom face tot ce depinde de noi să producă efecte!