Cultivăm încredere și onestitate între membri comunității, facem legături între idei, interese și parteneri, în general oameni: colaborări inovatoare și parteneriate cu cei care împărtășesc viziunea noastră de a contribui la evoluția societății și comunității tale, la o mentalitate pozitivă și bunăstare pentru viitorul nostru.

Împreună cu membrii și partenerii noștri, dezvoltăm programe integrate ce sunt menite să protejeze, promoveze și să dezvolte drepturile și bunăstarea oamenilor precum și să intervină în situațiile cu care ei, familiile și comunitățile acestora se confruntă, creând în același timp valoare pentru afacerile și brandurile partenerilor, precum și pentru angajații lor.

Investiția într-un astfel de proiect implică un parteneriat pe termen lung. Pe lângă sprijinul financiar, compania se poate implica și prin alte metode: donații în produse sau servicii, expertiza specialiștilor, implicarea angajaților, acces la canalele de distribuție, locațiile sau echipamentele companiei, etc.

Asociația DAREVO este înregistrată în Registrul entităților/unităților de cult pentru care se acordă deduceri fiscale conform Deciziei nr. 311108/03.03.2020.

Pentru orice întrebare sau solicitare de colaborare, ne puteți scrie la: contact.darevo@gmail.com / 0758.55.55.78

CUM TE POȚI IMPLICA?

DIRECȚIONEAZĂ 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT sau VENIT-MICROÎNTREPRINDERE

Companiile pot alege să ne fie alături prin direcționarea celor 20% din impozitul pe profit sau venit-microintreprindere, susținând astfel programele derulate în beneficiul tău și al comunității tale, fără ca acest suport să reprezinte o cheltuială suplimentară pentru compania ta.

Sponsorizarea este total deductibilă din impozitul pe profit sau venit-microîntreprinderi, dacă se încadrează în limitele legii și dacă se face până la sfârșitul anului, pe baza unui contract de sponsorizare.

  • Denumire ONG: Asociatia DAREVO
  • Cod de identificare fiscală: 42247570
  • Cont IBAN: conform programului sponsorizat

BAZA LEGALĂ PENTRU SPONSORIZARE

Potrivit Codului Fiscal, puteți sponsoriza Asociația DAREVO, înregistrată în Registrul entităților/unităților de cult pentru care se acordă reduceri fiscale prin Decizia nr. 311108/03.03.2020, conform Legii nr. 32/1994, cu modificările și completările ulterioare, atât în situația în care reprezentați o societate comercială care plătește impozit pe profit, cât și în situația în care reprezentați o microîntreprindere, dacă o faceți până la 31 decembrie 2020, în baza unui contract de sponsorizare, astfel:

» Dacă sunteți societate comercială care plătește impozit pe profit, sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe profit datorat la nivelul valorii minime dintre următoarele: 0,75% din cifra de afaceri, respectiv 20% din impozitul pe profit datorat.

» Dacă sunteți microîntreprindere, puteți sponsoriza, potrivit legii. Sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe venit datorat pentru fiecare trimestru, până la nivelul valorii reprezentând 20% din impozitul pe venit datorat pentru acest trimestru. Vă rugăm să ne aveți în vedere în fiecare trimestru.

Vă stăm la dispoziție cu informații suplimentare despre procedura de direcționare a 20% din impozitul pe profit sau impozit pe venit pentru microîntreprinderi.

Ne puteți contacta la: contact.darevo@gmail.com  sau telefon 0758.55.55.78.


PROMOVEAZĂ REDIRECȚIONAREA IMPOZITULUI PE VENIT  ÎN RÂNDUL ANGAJAȚILOR 

Campania [Redirecționează până la 3,5%] din impozitul pe venit este un mecanism simplu și la îndemâna oricărui contribuabil care în anul precedent a înregistrat venituri impozabile, desfășurându-se în perioada ianuarie-mai a fiecărui an.
Puteți alege să ne susțineți, prin intermediul acestei facilități fiscale, prin informarea angajaților și partenerilor dumneavoastră în privința redirecționării a maxim 3,5% din impozitul pe venit către  Asociatia DAREVO.

Vă punem la dispoziție (model precompletat parțial) prin care puteți să-i sprijiniti pe angajați să redirecționeze prin intermediul departamentului financiar contabil al companiei.

Dacă aveți nevoie de alte informații despre această modalitate de implicare, ne puteți contacta la: contact.darevo@gmail.com  sau telefon 0758.55.55.78 sau Click Aici!


ORGANIZEAZĂ O CAMPANIE SAU UN EVENIMENT

Există nenumărate căi prin care puteți fii alături de organizația noastră. Fie că este vorba de o provocare sportivă, o petrecere pentru angajați, o zi de naștere sau orice tip de eveniment care poate fi pus sub semnul carității și al responsabilității sociale, este la fel de important pentru cauza noastră. Împreună cu echipa și Comunitatea DAREVO puteți organiza diverse evenimente de strângere de fonduri care să fie în beneficiul oamenilor pentru proiecte și acțiuni punctuale și care pot aduce un plus de valoare atât pentru companie cât și pentru angajații companiei.


CAMPANIE CRM (CAUSE RELATED MARKETING) 

Puteți dona o parte din încasările pe care le realizați într-o anumită perioadă sau pentru un produs anume al companiei în favoarea unei cauze promovate de noi (cause related marketing). Spre exemplu, comercializarea unui produs inscripționat cu un mesaj de solidaritate în beneficiul comunității și acțiunilor noastre tematice generează fonduri, aduce vizibilitate pe scară largă a cauzei, dar în același timp impulsionează vânzările, face diferențierea față de concurență și creează o legătură profundă și memorabilă între brand-ul dumneavoastră și consumatori.Implică-te și Sponsorizează! Donează prin bancă periodic !


Denumire ONG: Asociatia DAREVO

Cod de identificare fiscală: 42247570

BIC / SWIFT: BRELROBUXXX

Banca LIBRA BANK

Conturi IBAN pentru sponsorizari:

LEI: in funcție de sponsorizare (detalii mai jos)
EUR: RO18 BREL 0002 0021 6265 0205
USD: RO07 BREL 0002 0021 6265 0306
GBP: RO93 BREL 0002 0021 6265 0407

Dacă aveți nevoie de alte informații despre această modalitate de implicare, ne puteți contacta la: contact.darevo@gmail.com  sau telefon 0758.55.55.78 sau Click Aici!


FINANȚEAZĂ UN PROGRAM SECTORIAL CONTINUU 


PCS01 -Educatie responsabilă pentru evoluție sustenabilă

IBAN LEI: RO13 BREL 0002 0021 6265 0101   (scrieti codul la explicatii)

PSC0101 – Formarea și perfecționare continuă și responsabilă a membrilor, simpatizanților și invitaților DAREVO
PSC0102 – Dezvoltarea capacității educaționale continue, alternative și nonformale de tip Long Life E-learning
PSC0103 – Identificarea nevoilor de formare, perfecționare și conștientizare a comunităților în scopul dezvoltării de proiecte pentru educație responsabilă


PSC02 – Implicare și Participare Civică pentru Soluții de Auto-Ajutor

IBAN LEI: RO83 BREL 0002 0021 6265 0102     (scrieti codul la explicatii)

PSC0201 – Creșterea capacității oamenilor de a identifica și formula soluții  la provocările din comunitățile lor și promovarea acestora pentru politici publice alternative: („112 Prim-Ajutor pentru Soluția Ta!”)


PSC03 – HUB – Comunitate de Inovare  – Antreprenoriat responsabil și transfer de experiență

IBAN LEI: RO56 BREL 0002 0021 6265 0103      (scrieti codul la explicatii)

PSC0301 – Creșterea capacității comunităților, antreprenorilor și altor entități pentru atragerea de fonduri de finanțare pentru proiecte sustenabile
PSC0302 – Dezvoltarea unui HUB inovativ ca ecosistem antreprenorial sustenabil și competitiv


FINANȚEAZĂ UN PROIECT sau ACȚIUNE TEMATICĂ  

Organizația noastră derulează servicii diverse de asistență în sprijinul oamenilor, familiilor acestora cât și a comunității din care ei fac parte. Ajutorul TĂU poate fi semnificativ prin finanțarea unui segment al activității.

Putem concepe împreună un proiect sau să dezvoltăm unul existent, sau propune proiectul tău! Hai să dezvoltăm împreună lucruri utile! Hai să ne cunoaștem…

Dacă aveți nevoie de alte informații despre această modalitate de implicare, ne puteți contacta la: contact.darevo@gmail.com  sau telefon 0758.55.55.78 sau Click Aici! Contribuția ta contează!